+306983017447 Παραλία Αγίου Παύλου, Λίνδος, Ρόδος mikefishingtripslindos@gmail.com
hero image
 
 
     
 
Ταξίδια Ψαρέματος - Τουριστική αλιεία | Λίνδος Ρόδος


Ο μεγαλωμένος στην θάλασσα καπετάνιος μας Μιχάλης Μοσκιού και εμπνευστής της ιδέας Mike’s Fishing Trips, κατάγεται από την Σύμη και την Ρόδο και είναι γιος καπετάνιου.

Έχοντας κυριολεκτικά περάσει όλη του την ζωή στην θάλασσα, λατρεύει το ψάρεμα και ως επαγγελματίας ψαράς έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση την οποία τη μεταλαμπαδεύει με μεγάλη χαρά σε κάθε έναν που μας επισκέπτεται.
 
     
   
 
 
 
  
     
  ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ


Η επιχείρηση του καπετάν Μιχάλη Mike’s Fishing Trips, δεν αποτελεί απλώς μια ιδέα, αλλά μια ιστορία αγάπης προς τη θάλασσα, την τοπική κουλτούρα και την ιστορία του τόπου του, όπου κατά τη διάρκεια των ταξιδιών θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα ακόμα ταλέντο του καπετάν Μιχάλη, που είναι οι διηγήσεις ιστοριών που βίωσε στο νερό και όχι μόνο, συμβάλλοντας και με αυτό το τρόπο στο να κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο.
 
     
 
 
     
  ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Κάθε πρωί, ο καπετάν Μιχάλης υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας τους τη μοναδική εμπειρία της τουριστικής αλιείας.

Δίνοντας βάση στην παραδοσιακή αλιεία, φροντίζει κατά τη διάρκεια της βόλτας που θα κάνουμε να σας εξηγεί αναλυτικά όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του ψαρέματος, επεκτείνοντας τις γνώσεις σας και μετατρέποντας σας σε φτασμένους ψαράδες!

Να είστε προετοιμασμένοι για μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία, μιας και ο καπετάν Μιχάλης θα κάνει τα πάντα, έτσι ώστε η βόλτα σας μαζί του να είναι για τις διακοπές σας, το «κερασάκι στη τούρτα»!
 
     
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για κράτηση ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας
και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε
εκτός των Ελληνικών, στα Αγγλικά, στα Γερμανικά και στα Ελβετικά!