+306983017447 Παραλία Αγίου Παύλου, Λίνδος, Ρόδος mikefishingtripslindos@gmail.com
 
 
 

Ταξίδια Ψαρέματος - Τουριστική αλιεία | Λίνδος Ρόδος


Η επιχείρηση Mike’s Fishing Trips του καπετάν Μιχάλη Μοσκιού με έδρα την παραλία Αγίου Παύλου στην Λίνδο της Ρόδου, δραστηριοποιείται από το 2018 στον χώρο της τουριστικής αλιείας.

Διαθέτοντας ο καπετάνιος πολλά χρόνια εμπειρίας στα πανέμορφα νερά της Νότιας Ρόδου, δεν «έκτισε» απλώς μια επιχείρηση, αλλά μια ιστορία αγάπης για τη θάλασσα και την τοπική κουλτούρα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
  ΜΕΡΑΚΙ & ΑΓΑΠΗ

Ο καπετάν Μιχάλης, μέσω των ταξιδιών που πραγματοποιεί και που βασίζονται κατά βάση στο ψάρεμα, έχει σα στόχο μοναδικό, να μεταφέρει και στους άλλους τη βαθιά του γνώση και την αγάπη που τρέφει ο ίδιος για τη θάλασσα και το ψάρεμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

τον ήλιο και τη θάλασσα!
 
     
     
 
ΜΑΘΕΤΕ

τεχνικές ψαρέματος!
 
     
     
 
ΘΑΥΜΑΣΤΕ

τα αξιοθέατα του τόπου!
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Είτε ζευγάρια, είτε παρέες και οικογένειες, σας περιμένουμε με χαρά μεγάλη, για να σας προσφέρουμε μια φανταστική δραστηριότητα, που είναι σχεδιασμένη όχι μόνο για τους φανατικούς ψαράδες, αλλά και για τους ανθρώπους που τους αρέσει ο ήλιος και η θάλασσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ!

ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ!

Οι «ΑΕΤΟΙ» είναι ένα βραβείο κύρους, που μπορούν να κατέχουν μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες που διακρίθηκαν για την εξυπηρέτηση τους και καθορίζεται αποκλειστικά από τις αξιολογήσεις των πελατών μας, οι οποίοι είπαν για εμάς:

Περισσότερα
Καταπληκτική εμπειρία

Καταπληκτική εμπειρία

“... πιάσαμε και ένα μεγάλο λούτσο! :-)) ο Μιχάλης καταπληκτικός καπετάνιος κ άνθρωπος!”

Απολαύσαμε

Απολαύσαμε

“... ένα υπέροχο ταξίδι μαζί σας στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Παρόλο που ήταν μόνο λίγες ώρες και πιάσαμε κυρίως μικρά ψάρια, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. //... Σε ευχαριστώ για όλα! Την επόμενη φορά θα έρθουμε για ένα ταξίδι τόνου….”

Υπέροχο ταξίδι για ψάρεμα!

Υπέροχο ταξίδι για ψάρεμα!

“Δυστυχώς κανένα ψάρι δεν πιάστηκε παρά το γεγονός ότι ο Mike έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. // Οι κυρίες που ήταν μαζί μας αλλά όχι στο σκάφος πέρασαν υπέροχα στη βεράντα. Με λίγα λόγια, μια πετυχημένη έξοδος.”

Πολύ καλή οικογενειακή επιχείρηση,

Πολύ καλή οικογενειακή επιχείρηση,

“... ο Μάικ και ο γιος του ήταν εξαιρετικοί μαζί μας. Περάσαμε καταπληκτικά στο σκάφος, ο Mike γνωρίζει τα νερά εκεί έξω σαν το πίσω μέρος του χεριού του...// ...πιάσαμε έναν κιτρινόπτερο τόνο 30 κιλών.”

Τι απίστευτη εμπειρία,

Τι απίστευτη εμπειρία,

“… από την αρχή μέχρι το τέλος! Ο Μάικ έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι περάσαμε υπέροχα. Όχι μόνο πιάσαμε ένα είδος τόνου, αλλά κανόνισε να μας τον μαγειρέψει ένα τοπικό εστιατόριο, έτσι τελειώσαμε τη μέρα σε ένα εστιατόριο με θέα στην ακρόπολη...”

Επικοινωνήστε μαζί μας

για κράτηση

ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας

και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε εκτός των Ελληνικών, στα Αγγλικά, στα Γερμανικά και στα Ελβετικά!

Περισσότερα